Ви знаходитесь на попередній версії форума VIDIDO.ua
Нова версія знаходиться тут
Увага! На новому форумі - нова реєстрація!

1 з 6
1
Відпочинок на Дністрі.
Відправлено: 17 Травень 2010 07:42 P.M.   [ Ігнорувати ]
Початківець
RankRank
Всього повідомлень:  72
Зареєстрований  2010-05-13

Будинки знаходяться у  Кельменецькому р-н, с.Макарівка, від м.Чернівці 110 км.

Довідки за тел.:
095 417 - 39 - 66,
096 478 - 31 - 24.

Будиночки на 7 чоловік, зі всіма зручностями.

Будь-ласка залишайте коментарії, хто відпочивав в нас.

До ваших послуг

в будиночках:
душ
ванна
туалет
гаряча та холодна вода
газ
телевізор
холодильник
посуд, шампури...
і все, що потрібно.

а також:
тераса
мангал
окремий пляж

є можливість прокату:
човна
катамарану

Профіль

Відправлено: 19 Травень 2010 08:46 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 1 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  403
Зареєстрований  2009-03-01

неплохо бы фото,мы с друзьями намыливаемся но не знаем еще куда.

Профіль

Відправлено: 20 Травень 2010 03:05 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 2 ]
Початківець
RankRank

Так я поставив на сайті фотографії, заходь подивись.

Профіль

Відправлено: 22 Травень 2010 10:55 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 3 ]
Початківець
RankRank

Що нікому не цікавий відпочинок?

Профіль

Відправлено: 22 Травень 2010 11:26 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 4 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  131
Зареєстрований  2009-12-19

цікаво! скажіть, будь-ласка, які у вас розцінки і як з харчуванням.

Підпис 

моб.тел.0501078523, skype: alexx192

Профіль

Відправлено: 22 Травень 2010 11:53 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 5 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  221
Зареєстрований  2010-03-04

цены узнать можно?

Підпис 

http://web-deposit.com/?ref=волк

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 12:04 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 6 ]
Початківець
RankRank

Ви знімаєте домік собі в аренду на 2-3-4 дні скільки завгодно! харчування і все що вам потрібно везете з собою домік повністю в вашому розпорядженні.
Ціни від 400 грн за сутку можуть бути винятки.

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 10:49 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 7 ]
Адміністратор
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  4621
Зареєстрований  2008-08-28
Mакарівка - 23 Травень 2010 12:04 A.M.

Ви знімаєте домік собі в аренду на 2-3-4 дні скільки завгодно! харчування і все що вам потрібно везете з собою домік повністю в вашому розпорядженні.
Ціни від 400 грн за сутку можуть бути винятки.

Бизнес по Укрански сдавать сараи по цене люкса.  Даже нет скорей это бараки. Вы хоть знаете что за эти деньги можно снять в Болгарии? Так я вам скажу 2-х комнатный люкс на берегу моря ( с видом на море) кондиционер, плазма, гидробокс и очень стильный классный котеджик с новой мебелью... 
Но клиентов у вас все равно не убавится такая вот у нас натура. Те кто сдают эти сараи у нас планируют их отбить за один максимум два сезона. Я лучше в палатке отдохну чем отдам 500баксов за 10дней в рассаднике клопов .  ИМХО

Підпис 

Intel Core 2 Extreme QX9650 4.4Ггц. ASUS P5Q-E. OCZ Vendetta 2. 2X2 OCZ Special Ops Edition. OCZ Stealth XStream 600W. PNY GTX 295 1796Mb REV2 Overkings Edition. WD2000Gb\Seagate1000Gb\Samsung500Gb. Raidmax Extreme. ASUS PW201 S-PVA

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 12:43 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 8 ]
Початківець
RankRank

Уважаємий Sl@vcheg, нашо писати таку “чипуху” ? Построй такі сараї (бараки) як Ви сказали, і тоді кажи шо почому...
Не подумали шо є люди які немають змоги поїхати за кордон відпочивати, в ту ж саму Болгарію..я їхніх цін незнаю тому нічо говорити не буду!
І за 10 днів не буде ціна 500 $ розціннка йде вже подомовленості. Всі ллюди, які відпочивали там в тому сезоні - ні хто з них не жалувався.
Кожен цінить природу по своєму. Не спорю на морі краще, але ще раз кажу - не всі мають змогу туда поїхати!
Я пропоную відпочинок на 2-3 дні. Не сподобається поїдете до дому там всього лиш 100 км. від м.Чернівців..

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 02:33 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 9 ]
Адміністратор
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  4621
Зареєстрований  2008-08-28
Mакарівка - 23 Травень 2010 12:43 P.M.

Уважаємий Sl@vcheg, нашо писати таку “чипуху” ? Построй такі сараї (бараки) як Ви сказали, і тоді кажи шо почому...
Не подумали шо є люди які немають змоги поїхати за кордон відпочивати, в ту ж саму Болгарію..я їхніх цін незнаю тому нічо говорити не буду!
І за 10 днів не буде ціна 500 $ розціннка йде вже подомовленості. Всі ллюди, які відпочивали там в тому сезоні - ні хто з них не жалувався.
Кожен цінить природу по своєму. Не спорю на морі краще, але ще раз кажу - не всі мають змогу туда поїхати!
Я пропоную відпочинок на 2-3 дні. Не сподобається поїдете до дому там всього лиш 100 км. від м.Чернівців..

А с чего это я вы взяли что я не знаю где почом строится??? У меня построенный коттедж со сруба в Крыму и большой коттедж в Мигово и я прекрасно знаю что где почом. И именно и за таких цен на сём жилья в Украине я посчитал что экономически выгодней построить свое чем заплатить за 5-7 лет эти деньги жадному дяде. Кстати по вашим ценам выйдет месяц проживания около 1500уе. За эти деньги в том же Крыму летом можно снять апартаменты на Фиоленте с бассейном и бильярдной вот и докажите мне что у вас чем-то оправданы цены. Вы ещо в соседней ветке пишете что это (затышни будыночки) Наверное у нас с вами очень разные взгляды о уюте. Хотя бы мебель в свои домики нормальную завезли...

Підпис 

Intel Core 2 Extreme QX9650 4.4Ггц. ASUS P5Q-E. OCZ Vendetta 2. 2X2 OCZ Special Ops Edition. OCZ Stealth XStream 600W. PNY GTX 295 1796Mb REV2 Overkings Edition. WD2000Gb\Seagate1000Gb\Samsung500Gb. Raidmax Extreme. ASUS PW201 S-PVA

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 02:46 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 10 ]
Адміністратор
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  8423
Зареєстрований  2009-03-15

ну незнаю я про цены. Однозначно что в Крыму лучше во всём, но увы днестр тут рядом а до крыма ехать долго. И удобно скажем поехать компанией так чтобы погудеть 2-3 дня сюда на днестр. И относительно не дорого. А что ещё остаёться для тех коме не на курот ? А так чтобы просто гульнуть  *KISSED*

Ну это моё мнение  *KISSED*

Підпис 

Куплю спортивное оборудование. Штанги, гантели, гири, лавки и прочее.

тел. 0950366149     IСQ 494314663
05.gifЯ ВКонтакте

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 10:12 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 11 ]
Початківець
RankRank
Sl@vcheg - 23 Травень 2010 02:33 P.M.
Mакарівка - 23 Травень 2010 12:43 P.M.

А с чего это я вы взяли что я не знаю где почом строится??? У меня построенный коттедж со сруба в Крыму и большой коттедж в Мигово и я прекрасно знаю что где почом. И именно и за таких цен на сём жилья в Украине я посчитал что экономически выгодней построить свое чем заплатить за 5-7 лет эти деньги жадному дяде. Кстати по вашим ценам выйдет месяц проживания около 1500уе. За эти деньги в том же Крыму летом можно снять апартаменты на Фиоленте с бассейном и бильярдной вот и докажите мне что у вас чем-то оправданы цены. Вы ещо в соседней ветке пишете что это (затышни будыночки) Наверное у нас с вами очень разные взгляды о уюте. Хотя бы мебель в свои домики нормальную завезли...

Ви свої коттеджи здаєте в аренду людям?
Жадному дяде? - добре, найдіть дешевший відпочинок з подімбними умовами на дністрі. 1500уе...улибнуло! я ж написав на сайті шо ціна по домовленості! Звичайно шо людина яка буде знімати будинок на місяць не схоче платити 1500 потому і тому за моїми розрахунками буде інша ціна набагато менша!
А меблі нормальні в нормальному стані, не спорю не нові але все ж таки меблі! Подумайте якшо поставити нові меблі там, що з них буде за один 2 сезона? просто будуть ще гірше тих меблів які там зараз стоять! Це все справиться з часом просто ми лише розпочали і все випробувальне поставили! Звичайно що якшо будуть люди і все таке, то меблі будуть обновлені - так шо не переживайте все з часом буде!
Понятно що для себе Ви в своїх коттеджах поставили все як найкраще.

Профіль

Відправлено: 23 Травень 2010 10:32 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 12 ]
Початківець
RankRank
andrey_mix1982 - 23 Травень 2010 02:46 P.M.

ну незнаю я про цены. Однозначно что в Крыму лучше во всём, но увы днестр тут рядом а до крыма ехать долго. И удобно скажем поехать компанией так чтобы погудеть 2-3 дня сюда на днестр. И относительно не дорого. А что ещё остаёться для тех коме не на курот ? А так чтобы просто гульнуть  *KISSED*

Ну это моё мнение  *KISSED*

Андрій ви праві - це великий плюс що туда можна буде поїхати 2-3 дня і що це все рядом, і як ви кажете “гульнути” зазвичай там так і роблять =) Їдуть на вихідні  і в понеділок чи в неділю вечером, вертаються до дому! так як робота всьо таке....звичайно що крим одесса там супер тому туда і їдуть на тиждень, два..
Буду радий Вас там бачити, якшо шось надумаєте звоніть за телефоном вище!

Профіль

Відправлено: 24 Травень 2010 12:13 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 13 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2269
Зареєстрований  2009-03-11

Я все понимаю, но действительно 50 у.е. за сутки на Днестре——это через чур!
Есть куча баз и с местом получше и стоимость у них в два, а то и в три раза дешевле!
В том году ездили, снимали домик в Кормане за 10-15 у.е. в сутки, в зависимости от удобств...
А здесь что????? :((
Славчег правильно сказал, за эти деньги можно можно  на курорте отдохнуть или взять палатку и с экономить кучу средств!, в свое удовольствие...  *KISSED*

Підпис 

http://www.youtube.com/watch?v=KLyuUCJdrDY&feature=related

Профіль

Відправлено: 24 Травень 2010 12:17 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 14 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  308
Зареєстрований  2009-02-03

підкажіть а в доміку скільки людей може розміститись?

Профіль

Відправлено: 24 Травень 2010 12:47 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 15 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  308
Зареєстрований  2009-02-03

вже прочитав.... якщо будиночок на 7 чоловік без власників за 400 грн за добу(60 грн з чол) то я рахую що це супер варіант практично в любу пору року (якщо є опалення) поїхати і відпочити з друзями..... варіант для середнтого класу і студентів !!!!!!

Профіль

1 з 6
1