в реміксі є, або якщо дешевше на калинці великий металевий кіоск, там є кабелі, роз’єми, автоакустика
Я в принципе уже решил брать через знакомого серебреный QED Silver Anniversary XT http://www.allcables.ru/qed_Silver_Anniversary_XT_Bi-Wire.html но он зараза стоит около 20баксов за метр + обжимки баксов 20-40… Но на кабеле экономить нельзя ето 30% звучания хорошой High-End с-мы.
Підсилювач Bark A-100-078 + колонки Microlab Pro 3
Підсилювач Microlab Pro 3 + колонки Radiotehnika S-30
Колонки Sven AF-11, підсилювач виніс з колонки.
Всі колонки буду дороблювати (міняти провода, покирвати внутрішні стніки синтепоном, мігяти конденсатори у фільтрах)
Підсилювач Bark A-100-078 + колонки Microlab Pro 3
Підсилювач Microlab Pro 3 + колонки Radiotehnika S-30
Колонки Sven AF-11, підсилювач виніс з колонки.
Всі колонки буду дороблювати (міняти провода, покирвати внутрішні стніки синтепоном, мігяти конденсатори у фільтрах)
Тибе на мой взгляд надо взять со временем один рессивер вместо всех этих уселителей. Потому что добиться сбалансированного звука будет очень тяжело.
Можливо, тільки аналоговий ресівер буде коштувати дуже дорого, легше буде підшукати б/у підсилювач типу барка
п.с. в кватро режимі з радіотехнікою на фтронті (з її чіткими верхами і дуже хорошою серединою) і мікролабами на тилу (з їх потужними басами) виходить непоганий звук)
Ти б чув наскільки круто звучить радіотехніка з підсилювачем від мікролаба з включеним 3Д режимом. Я й не думав що може бути настільки гарним звучання акустичних інструментів через колонки. Чути всі нюанси, з’їзди по ладах, ехо від гітарного бою. Без цього режиму звук не такий. На одній акустичні пісні я аж трохи не заплакав.... Колонки стають неначе монітори. Саме з радіотехнікю дуже круто звучить так як у неї кльова середина. А я ще буду дороблювати підсилювач, міняти неполярні електролітичні конденсатори на плівкові, проводи всередині і ін.
Можливо, тільки аналоговий ресівер буде коштувати дуже дорого, легше буде підшукати б/у підсилювач типу барка
п.с. в кватро режимі з радіотехнікою на фтронті (з її чіткими верхами і дуже хорошою серединою) і мікролабами на тилу (з їх потужними басами) виходить непоганий звук)
Дам не большой совет. Если будет возможность послушать хорошо сбалансированную ХАЙ-ФАЙ с-му. Лучше не слушай. Я сделал такую ошибку, послушал с-му болиее чем за 20000тыс-уе. После этого вообще все представления о аудио перевернулись с головы на ноги Раньше казалось что СВЕН ШТ-475 звучат не плохо теперь вообще не могу их слышать. Услышав один раз звук близкий к идеалу когда даже различимо дыхание певца и то как он прикасается к гитаре. Закрыв глаза вообще оказывающийся на концерте и тебя обволакивает звук. На меня это произвело очень сильное впечатление музыку можно слушать но истенное наслаждение на ХАЙ-ФАЙ.
я чув професійні моніторні системи, який звук там знаю) кришталево чистий)) і природний, такий як є. Хай енд рядом не лежав))
+ я сам музикант, гітарист)
Хорошие колонки творят чудеса в обычном стерео отчетливо слышу как звук певца идет по середине между колонками (как буто со стены), а остальные инструменты играют вокруг тебя
Ти б чув наскільки круто звучить радіотехніка з підсилювачем від мікролаба з включеним 3Д режимом. Я й не думав що може бути настільки гарним звучання акустичних інструментів через колонки. Чути всі нюанси, з’їзди по ладах, ехо від гітарного бою. Без цього режиму звук не такий. На одній акустичні пісні я аж трохи не заплакав.... Колонки стають неначе монітори. Саме з радіотехнікю дуже круто звучить так як у неї кльова середина. А я ще буду дороблювати підсилювач, міняти неполярні електролітичні конденсатори на плівкові, проводи всередині і ін.
Хорошие колонки творят чудеса в обычном стерео отчетливо слышу как звук певца идет по середине между колонками (как буто со стены), а остальные инструменты играют вокруг тебя
прямо в точку! я саме так і чую)
п.с. Треба буде якось піти нам на пиво)
прямо в точку! я саме так і чую)
п.с. Треба буде якось піти нам на пиво)
Подходи на встречу ВИДИДО в эту субботу. Если только погода опять не внесет свои коррективы.