підтримую автора теми на 100%!!! що хотіти від тих, що “зверху”, не важливо за кого голосувати, і хто переможе. доки кожна людина не усвідомить що корупція це зло, до тих пір ми так будемо жити.... тому потрібно в кожному конкретному випадку тримати принципову позицію! я до прикладу, зараз хочу закрити свою підприємницьку діяльність, ну і приходжу в пенсійний фонд по довідку, а там мені кажуть, що потрібно доплатити 372 грн(була така постанова 366 КМУ), і довідка буде.... ну я їм кажу що постанову київський окружний суд уже відмінив і визнав НЕЗАКОННОЮ з дня публікації...і тому платити по незаконній постанові я не маю права.... а вони свою лінію гнуть =\\ мол люди платять і не “вознікають”, заплати і непарся... всього-навсього 372 грн.... ну я їм кажу що платити не збираюся... Знаю що такий шлях тяжчий , ало по інакшому в нашій країні порядку не буде.
П.С. Мені 22 роки, хочеться щоб нас було більше.. і побільше оптимізму, ми самі мусимо це все міняти рано чи пізно, ніхто за нас це не зробить, бо їм і так добре, який смисл щось змінювати ? На виборах голосую проти всіх, принципово , в знак протесту.
Доречі, давайте сюди закидувати інтернет ресурси , повязані з цією темою... можливо є якісь обєднання людей, якщо не в реалі, то хоча б в неті. Дякую.
спасибо за поддержку! уже легче, когда не чувствуешь что ты белая ворона
проблема ведь не только в коррумпированности чиновников, а еще и в коррумпированости обычных граждан - начиная с оплаты проезда, когда пассажиры платят не полную стоимость кондуктору, и при этом не берут талончик - это ведь тоже самое
или когда мы несем сами взятку учителям, врачам, в паспортный стол, работникам ЖЕКа и т.д.
когда менеджеры берут заказы с учетом предстоящего отката
но самое страшное даже не это, а то, что на тебя смотрят как на больного окружающие, когда ты говоришь что надо бороться с коррупцией
Знаю що такий шлях тяжчий , ало по інакшому в нашій країні порядку не буде.
П.С. Мені 22 роки, хочеться щоб нас було більше.. і побільше оптимізму, ми самі мусимо це все міняти рано чи пізно, ніхто за нас це не зробить, бо їм і так добре, який смисл щось змінювати ? На виборах голосую проти всіх, принципово , в знак протесту.
Доречі, давайте сюди закидувати інтернет ресурси , повязані з цією темою... можливо є якісь обєднання людей, якщо не в реалі, то хоча б в неті. Дякую.
За принципову позицію - ріспект!
До речі вчора ЦВК зареєструвало кандидата: Василь Противсіх.
Може це наш кандидат?
З 100 людей, десятки лише знають свої права, а одиниці можуть ще їх використати і довести свою правоту... Але в нашій країні це нікому поки не цікаво...
З 100 людей, десятки лише знають свої права, а одиниці можуть ще їх використати і довести свою правоту... Але в нашій країні це нікому поки не цікаво...
Кажуть, що в давнину в нашій країні правду доводили з мечем у руках...
Кажуть, що в давнину в нашій країні правду доводили з мечем у руках...
на Руси был такой обычай, когда суд решал спор между двумя сторонами с помощью кулачного поединка. Можно было нанимать для этого профессиональных бойцов
если вашему ребенку нужна будет немедленная операция по пересадке органа и единственный выход его спасти-дать взятку за продвижение по лестнице ожидания донорских органов- вы ее не дадите?