все отзываются позитивно))) я никак не могу найти время чтоб потестить :]
на 7ке с 7000 билда. Ставь РТМ и не парься. Я на 64битке сижу, но 32 тоже классная...у мну просто 4 гига, а 32 бита только до 3,25 может оперативку адресовать.
конфликтов мной замечено небыло, скорость супер, но все зависит от системы. если корка вторая и чет сильней 8600гт в плане видео то будет лучше любой ХР и Висты в плане скорости.
В играх ведет себя заметно лучше чем ХР.
Ответ на вопросы:
Мелкософт не банит, РТМ у меня уже даже обновлялась, но это пока есть возможность еще около года ею пользоватся на шару)), хотя есть методы активации, у меня активирована через их сайт.
По софту, то конечно лучше использовать новые версии программ, в которых официально добавлена поддержка, хотя старые старые работают супер.
В Винду7 не входит поддержка драйвера виртуализации даймонтулза и алкоголя....используйте виртуалСД или УльтраИСО.
Со сборками не связывайся лучше, пробовал пару...не понравились, особенно галимый это БлекЭдишн.
У мене стоїть на ноуті, працює стабільно, набагато швидше ніж вітса, 95% програм які працюють на хр/віста запускаються в працюють добре, а ті шо вимагають хр добре запускаються в “режимі сумісності”. Була можливість порівняти два однакові ноути один х вістой, другий з він7. Так той що з вістою показував рейтинг продуктивності - 3,6 а той що з він7 - 4,4 з 7. хз з чим це пов’язано. На компі в мене покищо стоїть ХР так як я користуюст специфічним софтомякий на він7 трохи нестабільно працює і я не хочу його по новій конфігурувати. Користуюсь версією він7 збірки 7600 блек едішн, в гуглі можна знайти по фразі “W 7 7600 BE RTM x86&64;SPA_EN_RU” (В комплекті може не бути активатора!!) Більшість драйверів вінда знаходить сама, оновлення з майкрософта нормально качаються (це залежить вік того який кряк використаний). Як варіант можна поставити він7 у себе на віртуальному компі і попробувати як вона себе веде. Для створення віртуального компа рекомендую прогу VirtualBox. Яко на машині менше ніж 128мег відеопамяті і менше 1-1,5 гіг оперативи то ставити він7 нема змісту, хр буде працювати краще.
У мене стоїть на ноуті, працює стабільно, набагато швидше ніж вітса, 95% програм які працюють на хр/віста запускаються в працюють добре, а ті шо вимагають хр добре запускаються в “режимі сумісності”. Була можливість порівняти два однакові ноути один х вістой, другий з він7. Так той що з вістою показував рейтинг продуктивності - 3,6 а той що з він7 - 4,4 з 7. хз з чим це пов’язано. На компі в мене покищо стоїть ХР так як я користуюст специфічним софтомякий на він7 трохи нестабільно працює і я не хочу його по новій конфігурувати. Користуюсь версією він7 збірки 7600 блек едішн, в гуглі можна знайти по фразі “W 7 7600 BE RTM x86&64;SPA_EN_RU” (В комплекті може не бути активатора!!) Більшість драйверів вінда знаходить сама, оновлення з майкрософта нормально качаються (це залежить вік того який кряк використаний). Як варіант можна поставити він7 у себе на віртуальному компі і попробувати як вона себе веде. Для створення віртуального компа рекомендую прогу VirtualBox. Яко на машині менше ніж 128мег відеопамяті і менше 1-1,5 гіг оперативи то ставити він7 нема змісту, хр буде працювати краще.
VirtualBox просто простіше, якщо говорити про віртуалізацію до Vmware 6.5 краще оперуэ ресурсами(варто зазначити, що якщо у процессора немає підтримки віртуалізації то швидкість роботи буде значно гіршою).
VirtualBox просто простіше, якщо говорити про віртуалізацію до Vmware 6.5 краще оперуэ ресурсами(варто зазначити, що якщо у процессора немає підтримки віртуалізації то швидкість роботи буде значно гіршою).
я не кажу що VirtualBox сама функціональна прога, просто в ній зібрано максисмум функцій в мінімумі розміру, до того ж вона безплатна і в ній значно легше розібратись. Вона має все що потрібно щоб провірити як буде вести себе вінда на власному пк без того щоб іі на нього (реальний комп) ставити
Уверен windows 7 хороший и достоин почитания. Вспомните когдато как появилась ХР винда, то мало кто хорошего о ней говорил, да и некоторые старые игрушки которые работали на 98 винде, попросту не работали в ХР.
Ктото устанавливал седьмую винду на слабоватый комп ? Я имею ввиду примерно такой: ОЗУ 512, проц не выше 2.0 Mhz
Просто интересно как она будет работать на таком апарате.
Ктото устанавливал седьмую винду на слабоватый комп ? Я имею ввиду примерно такой: ОЗУ 512, проц не выше 2.0 Mhz
Просто интересно как она будет работать на таком апарате.
я ставил на семпрон2800 с 512мб оперативы, при чем от них еще 64мб сьедала видюха гефорс6100 встроенная на мамку, так вот хочу сказать, что в принцыпе работать можно(я даже нид фор спид запускал, на фаркрае комп умер, но тут еще и видяха собственно не игровая), та же виста на этой конфе чуствовала себя гнило, но тут 7ка какраз тем и лучше, что майкрософт оптимизировал работу с ресурсами и особенно с памятью...меньше утечек и больше стабильности..но ИМХА что ставить на 512мб смысла нету - это изврат, для работы не меньше гига и это только для работы.
На моем к2д e8200@3300mhz/4гб/500хдд и гефорсе 9600гт на 512 семерка просто летает, на других конфах пока дело не имел.