В продовження теми про народжуваність
Якось гуляла з малим на дитячому майданчику, так от серед дітей “відшукалося” 3 - Насті, 3 - Софійки, 2 - Полінки, 2 - Максима та 3 Сашка. Це співпадіння, чи дійсно багатьох дітей називають однаковими іменами?
Думаю тут на форумі перебувають люди, які вже є батьками гарненьких хлопчиків та дівчаток, на Вашу думку: чому люди вибирають такі імена - це данина моді, чи просто подобається? Якщо є бажання - можете повідомити, як звуть Ваше дорогоцінне дитятко, або як звуть дітей Ваших знайомих. Проведемо, так би мовити, моніторинг найпоширеніших, або найрідкісніших імен в нашому місті
P.S. ми власники причудового хлопчика на ім’я Андрій
а мы родители прекрасной девочки Евангелины...
Имя очень нравится с детства, плюс у нас в городе довольно-таки редкое имя.. По крайней мере, мы были первыми с таким именем..
С именем связана будет вся жизнь, и часто имя играет большую роль в становления человека. Но в последнее время часто заметил что называют так необычно детей как назвала выше Алёнка (Евангелина). Я бы наверное не решился называть столь необычно своего ребёнка.
С именем связана будет вся жизнь, и часто имя играет большую роль в становления человека. Но в последнее время часто заметил что называют так необычно детей как назвала выше Алёнка (Евангелина). Я бы наверное не решился называть столь необычно своего ребёнка.
А связанно имя Евангелина както с религией ?
Никак.. В переводе с греческого - приносящая благие вести....