Ви знаходитесь на попередній версії форума VIDIDO.ua
Нова версія знаходиться тут
Увага! На новому форумі - нова реєстрація!

2 з 2
2
Библия на Facebook
Відправлено: 06 Травень 2011 02:13 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 16 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  122
Зареєстрований  2010-04-13
Death - 06 Травень 2011 02:10 P.M.

миром правят барьіги, и библия не исключение, побольше продать и заработать.

то, что есть коран, єто хорошо - надо же знать 2 стороньі медали.

Спасибо за одобрение))) Я просто интересуюсь историей мировых религий.

Профіль

Відправлено: 06 Травень 2011 03:43 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 17 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  848
Зареєстрований  2008-01-14

коран и библия - однотипньі (и очень агресивньі), советую почитать про восточньіе регигии, если точнее философия.

http://www.twirpx.com/files/humanitarian/religion/scripture/?show=recent

Підпис 
Профіль

Відправлено: 06 Травень 2011 03:55 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 18 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1845
Зареєстрований  2008-07-01

В основі світових релігійних вчень лежать залишки Чистого Знання, яке  колись було відоме людству. Але Знання з часом зникло, спотворилось, перекрутилось, стало звичайнісіньким ритуалом, справжньої суті його вже майже ніхто не пам’ятає. Звичайно, керуюча верхівка (жерці), “приклали” зусиль, щоб люди забули справжнє Знання. І ось на зміну знанням приходить релігія. І не має значення в якій частині світу вона поширена - її призначення однакове. Звичайно, є в будь-якій релігії позитивні моменти - це якраз відголос того Знання, якого неможливо просто так витерти з пам’яті. Бо завжди були, є і будуть люди, які володіють цими Знаннями і несуть його людям. Це Імхотеп в Давньому Єгипті, пророк Муххамед, пророк Ісса (Ісус), Будда та інші.
Знання будуть в цьому світі (в цій цивілізації) допоки лишається хоч найменший шанс на порятунок людства.....

Профіль

Відправлено: 06 Травень 2011 04:12 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 19 ]
Користувач
RankRankRank
Death - 06 Травень 2011 03:43 P.M.

коран и библия - однотипньі (и очень агресивньі), советую почитать про восточньіе регигии, если точнее философия.

http://www.twirpx.com/files/humanitarian/religion/scripture/?show=recent

Спасибо, обязательно почитаю.

Профіль

Відправлено: 09 Травень 2011 11:56 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 20 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
ForAll - 06 Травень 2011 10:32 A.M.
bandera77 - 05 Травень 2011 07:55 P.M.
ForAll - 05 Травень 2011 10:23 A.M.

Популярность – относительная важность, определяемая цитируемостью (одна работа ссылается на другой источник, что часто имеет место в научных и деловых документах) данного документа, который соответствует запросу пользователя. Популярность данного документа возрастает по мере того, как на него ссылаются другие документы.

Як часто ви цитуєте (усно чи письмово) Біблію? Яке часто це роблять ваші родичі/знайомі/колеги?

Регулярно:
Не хлебом единым жив человек
Не стоит метать бисер перед свиньями
Все проходит и это пройдет
И т.д и т.п.

Ну якщо ви це вважаєте головним....

Профіль

Відправлено: 09 Травень 2011 09:24 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 21 ]
Користувач
RankRankRank
bandera77 - 09 Травень 2011 11:56 A.M.

Популярность – относительная важность, определяемая цитируемостью (одна работа ссылается на другой источник, что часто имеет место в научных и деловых документах) данного документа, который соответствует запросу пользователя. Популярность данного документа возрастает по мере того, как на него ссылаются другие документы.

Як часто ви цитуєте (усно чи письмово) Біблію? Яке часто це роблять ваші родичі/знайомі/колеги?

Регулярно:
И т.д и т.п.

Вы с кем разговариваете? Я не понимаю связи Вашего коммента с моим ответом. Речь шла о частоте использования мной цитат из Библии. Если Вы хотите знать, что в ней для меня главное - Вы так и спростите!!!

Профіль

Відправлено: 09 Травень 2011 09:41 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 22 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
ForAll - 09 Травень 2011 09:24 P.M.

Регулярно:
И т.д и т.п.

Вы с кем разговариваете? Я не понимаю связи Вашего коммента с моим ответом. Речь шла о частоте использования мной цитат из Библии. Если Вы хотите знать, что в ней для меня главное - Вы так и спростите!!!

Та з вами, з ким же ще! А щодо цитат, то мені стало трохи смішно від того, що ви щодня проговорюєте ці 3 (ну може більше) фрази :) Але це так - ліричний відступ... Цитуйте на здоров’я що хочете! :) Успіхів вам і миру в душі!

Профіль

Відправлено: 09 Травень 2011 10:04 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 23 ]
Користувач
RankRankRank
bandera77 - 09 Травень 2011 09:41 P.M.
ForAll - 09 Травень 2011 09:24 P.M.

Регулярно:
И т.д и т.п.

Та з вами, з ким же ще! А щодо цитат, то мені стало трохи смішно від того, що ви щодня проговорюєте ці 3 (ну може більше) фрази :) Але це так - ліричний відступ... Цитуйте на здоров’я що хочете! :) Успіхів вам і миру в душі!

Ну знаете, фантазия у Вас. Регулярно  -  не значит каждый день)))

Профіль

2 з 2
2