Ви знаходитесь на попередній версії форума VIDIDO.ua
Нова версія знаходиться тут
Увага! На новому форумі - нова реєстрація!

2 з 2
2
Що показують на каналі”Буковина”
Відправлено: 29 Квітень 2011 09:45 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 16 ]
Початківець
RankRank
Всього повідомлень:  80
Зареєстрований  2010-08-25
Jaba - 29 Квітень 2011 09:19 A.M.

Теж не дивлюся цей канал, але іноді потрапляють на очі, як правильно визначила автор теми: “Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно” і в мене виникає запитання, невже батькам цих “талановитих” дітей не соромно так знущатися над своїми дітьми, ще й гроші за це платити (думаю не малі). І ще, думаю не треба пинати на сам канал - він дуже добре відзеркалює суспільство в якому ми зараз живемо. Ви ж гляньте на вулиці - підлітки і діти, в яких батьки працюють за кордоном і висилають гроші, не маючи належного догляду тринькають ці гроші як раз на всякий ідіотизм, понапялюють на себе все що “модно”, не дивлячись чи це взагалі якось підходить їм, головне, щоб всі бачили, що є мождивість купити. Та й самі батьки розпестили своїх дітей. Всі ці місцеві школи моделей , які зараз у нас поширені, в яких розмальовані 8-12 річні мавпочки дефілюють крутячи на сцені бедрами і т.п. в мене викликають і сміх і роздратування одночасно. Так що канал якби показує правду, але і її треба показати вміючи.

Тоді випливає  висновок,що канал дихає завдяки грошам батьків “талановитих” дітей.Бо це на каналі крутять більшість часу.
пс  не хочу розпочинати демагогію про наші “модельні” школи....

[ : 29 Квітень 2011 09:57 A.M. ussser ]
 Підпис 

Думайте и говорите обо мне, что пожелаете.Где вы видели кошку, которую бы интересовало, что о ней говорят мыши? *KISSED*

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 09:46 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 17 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2330
Зареєстрований  2010-08-21

Что рекламы там нет?

Підпис 

Mit Freundlichen Grüßen, Konstantin.

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 10:08 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 18 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  168
Зареєстрований  2009-12-22

Кроме очень слабеньких новостей смотреть вообще нечего. И то после второго сюжета местных новостей идут новости из Киева так называемый спецрепортаж - что делало Правительство и Президент, а после них опять продолжаются местные новости. Это очень неудобно.
Таких дебильных новостей нет не на одном местном канале.

Канал ”Буковина” – это областное телевидение (не частный), т.е. бюджет + хозрасчет.

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 01:09 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 19 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1351
Зареєстрований  2010-09-29
Jaba - 29 Квітень 2011 09:19 A.M.

Теж не дивлюся цей канал, але іноді потрапляють на очі, як правильно визначила автор теми: “Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно” і в мене виникає запитання, невже батькам цих “талановитих” дітей не соромно так знущатися над своїми дітьми, ще й гроші за це платити (думаю не малі). І ще, думаю не треба пинати на сам канал - він дуже добре відзеркалює суспільство в якому ми зараз живемо. Ви ж гляньте на вулиці - підлітки і діти, в яких батьки працюють за кордоном і висилають гроші, не маючи належного догляду тринькають ці гроші як раз на всякий ідіотизм, понапялюють на себе все що “модно”, не дивлячись чи це взагалі якось підходить їм, головне, щоб всі бачили, що є мождивість купити. Та й самі батьки розпестили своїх дітей. Всі ці місцеві школи моделей , які зараз у нас поширені, в яких розмальовані 8-12 річні мавпочки дефілюють крутячи на сцені бедрами і т.п. в мене викликають і сміх і роздратування одночасно. Так що канал якби показує правду, але і її треба показати вміючи.

Причем тут это все??? правильно выше написали канал государственный и к тому же региональный, так что вы от него хотите, какая страна такой и канал...

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 02:35 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 20 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  848
Зареєстрований  2008-01-14

пару лет уже не смотрю телик, но на програмку смотрю и плачу:
1,что убило “Ла мулць ань, Сузір’я почутів Зорепад бажань рум. мов”
2 пам’ять, невигадані історії, Світ слова формула успіху.
и самое смешного ни одного мультика или фильма

Підпис 
Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 06:19 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 21 ]
Початківець
RankRank
Всього повідомлень:  80
Зареєстрований  2010-08-25

*KISSED*  валяюсь хахахахаха....

Підпис 

Думайте и говорите обо мне, что пожелаете.Где вы видели кошку, которую бы интересовало, что о ней говорят мыши? *KISSED*

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 08:51 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 22 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  827
Зареєстрований  2010-04-14

Death
Во-первых  есть квота на вещание на румынском языке. И этот как бы логично. Второе -  мизерные зарплаты, т.е. никакой инициативы в принципе быть не может, потому что хоть работа на самом деле творческая и интересная - делать ее некому. Талантливые находят себя в других областях знаний, а бесталанные опять лепят убогие передачки, только флаг поменяли с одного на другой -  ну и уклон соответствующий пошел.
Кроме того - общество с огромной скоростью деградирует.
Уровень передач отражает уровень как реигона так и страны, в том числе интеллектуальный.

Підпис 

http://dart.com.ua - Компьютерная техника,  комплектующие, ЖК ТВ, гаджеты и т.д.
Скачать наш прайс на комп. комплектующие, мобильные телефоны и болванки
ул. Заньковецкой 4, м-н “Наука”
тел. 0372 525-935
МТС (066) 660-27-74
КиевСтар (097) 922-10-10

Профіль

Відправлено: 02 Травень 2011 12:09 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 23 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  533
Зареєстрований  2009-03-24
ussser - 28 Квітень 2011 03:40 P.M.

Накипіло просто! Мене давно турбує питання,працівники цього каналу самі його дивляться? Такого ідіотизму немає ні на одному каналі!!!Єдине,що можна адекватно сприймати,то це тільки новини.Скажіть будь-ласка,Ви думаєте що на Буковині дебіли живуть? Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно.Румунські передачі і то так не дратують.Я в шоці!! Невже немає про що розказати і показати? Змінити інтер”єр студії ранкової програми.Все виглядає убого и “по-бицкі” (пардон за таке висловлювання,інших слів немає)
Вибачте,якщо образила,але Ви ображаєте буковинців такими “передачами” на каналі! Сподіваюсь зміни будуть.

Черезвычайно интересную тему вы подняли!!!но поймите-канал государственный,не имеет права заниматься комерческой деятельностью,и все эти детки выступают на этом канале почти на щару!на каком еще Черновицком канале могут выступить дети на шару(да еще и не совсем талантливые)???не на одном!!!!этот канал не комерческий,не создан для зарабатывания денег,он создан для показа обычных черновицких горожан и сельчан,а талантливые они у нас или нет сами знаете!!!!а вообще если вас это так интересует-могу рассказать всю подноготную от “А” до “Я” этого канала но только в ПМ!!!
По поводу камер 80 годов то это бред!канал сейчас технически вооружен лучше всех черновицких каналов!кстати те камеры 80 годов и сейчас могут дать фору многим современным цифровым(жаль что они не сохранились),но вам этого в силу не знания темы не понять!
Смысловое наполнение канала действительно - убогое,но это объясняется госзаказом и редакторско-журналистским составом:(

Профіль

Відправлено: 02 Травень 2011 12:12 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 24 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
dart.com.ua - 29 Квітень 2011 08:51 P.M.

Death
Во-первых  есть квота на вещание на румынском языке. И этот как бы логично. Второе -  мизерные зарплаты, т.е. никакой инициативы в принципе быть не может, потому что хоть работа на самом деле творческая и интересная - делать ее некому. Талантливые находят себя в других областях знаний, а бесталанные опять лепят убогие передачки, только флаг поменяли с одного на другой -  ну и уклон соответствующий пошел.
Кроме того - общество с огромной скоростью деградирует.
Уровень передач отражает уровень как реигона так и страны, в том числе интеллектуальный.

В Ваших словах практически 100% правды,но это ооочень печально:(

Профіль

Відправлено: 02 Травень 2011 12:14 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 25 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Der Konstantin740iL - 29 Квітень 2011 09:46 A.M.

Что рекламы там нет?

в основном социальная реклама(тоесть бесплатная),и много не дорогой скрытой рекламы за счет которой этот канал и выживает!!!

Профіль

Відправлено: 02 Травень 2011 11:43 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 26 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  848
Зареєстрований  2008-01-14

с деградацией согласен на все 100%, но зачем людей мучать такими тв-программами. название канала  портит бренд “буковина”, и показьівает сучность гнилой системьі.
даже не вижу смьісл говорить. все равно, большенство уже забьіли, что такое зомбо-ящик

Підпис 
Профіль

2 з 2
2