Ви знаходитесь на попередній версії форума VIDIDO.ua
Нова версія знаходиться тут
Увага! На новому форумі - нова реєстрація!

1 з 2
1
Що показують на каналі”Буковина”
Відправлено: 28 Квітень 2011 03:40 P.M.   [ Ігнорувати ]
Початківець
RankRank
Всього повідомлень:  80
Зареєстрований  2010-08-25

Накипіло просто! Мене давно турбує питання,працівники цього каналу самі його дивляться? Такого ідіотизму немає ні на одному каналі!!!Єдине,що можна адекватно сприймати,то це тільки новини.Скажіть будь-ласка,Ви думаєте що на Буковині дебіли живуть? Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно.Румунські передачі і то так не дратують.Я в шоці!! Невже немає про що розказати і показати? Змінити інтер”єр студії ранкової програми.Все виглядає убого и “по-бицкі” (пардон за таке висловлювання,інших слів немає)
Вибачте,якщо образила,але Ви ображаєте буковинців такими “передачами” на каналі! Сподіваюсь зміни будуть.

Підпис 

Думайте и говорите обо мне, что пожелаете.Где вы видели кошку, которую бы интересовало, что о ней говорят мыши? *KISSED*

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 03:49 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 1 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1159
Зареєстрований  2010-09-08

честно и откровенно говоря думаю вам известно что телевизор это развлечение для бедных
в ином же случае думаю вы можете с легкостью выключить этот канал со списка просматриваемых, в соц. пакете есть много остальных каналов не говоря уже о спутниковой тарелке

Підпис 

информация в подписи суто рекламного характера продукции жалюзи

Нова адреса:проспект Незалежності 50, м.Чернівці, Україна
тел.: (0372)90-60-58, (0372)58-60-90
Сайт: http://vtk-zapad.com - Перший інтернет-магазин ЖАЛЮЗІ в Україні

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 03:56 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 2 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1314
Зареєстрований  2008-03-10

чтоб раскрутить канал нужно много денег.
начать с зарплат, и работники сами проявят инициативу.
хозяин денег не даст, если подарить - то положит себе в карман.
игнорируйте, не смотрите.
перестанут платить за рекламу - и тогда “бобик сдох”

с другой стороны:  пример

фирма продающая на буковине китайские игрушки называется “буковина”, рекламируется на буковине и тд.
- так что теперь заставить ее торговать только высококачественным товаром?

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 03:57 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 3 ]
Початківець
RankRank

Я не сижу перед телевизором 24/7.Просто этот канал у меня на 3 кнопке пульта. :-D и мимо воли я на него попадаю. И просто меня поражает этот идиотизм.Я сначала не обращала внимания,но потом просто возник вопрос :” Зачем этот канал вообще нужен? ” Наверное для галочки и для того,чтоб люди получали зп.Но я люблю Буковину и обидно,что у нас все ужасно с телевидением.Такое впечатление,что процесс развития остановился в 80х годах. *KISSED*

Підпис 

Думайте и говорите обо мне, что пожелаете.Где вы видели кошку, которую бы интересовало, что о ней говорят мыши? *KISSED*

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 03:58 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 4 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  917
Зареєстрований  2009-08-14
ussser - 28 Квітень 2011 03:40 P.M.

Накипіло просто! Мене давно турбує питання,працівники цього каналу самі його дивляться? Такого ідіотизму немає ні на одному каналі!!!Єдине,що можна адекватно сприймати,то це тільки новини.Скажіть будь-ласка,Ви думаєте що на Буковині дебіли живуть? Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно.Румунські передачі і то так не дратують.Я в шоці!! Невже немає про що розказати і показати? Змінити інтер”єр студії ранкової програми.Все виглядає убого и “по-бицкі” (пардон за таке висловлювання,інших слів немає)
Вибачте,якщо образила,але Ви ображаєте буковинців такими “передачами” на каналі! Сподіваюсь зміни будуть.

вмикайте канал чернівці, там більш адекватні передачі)) буковина був завжди совкового формату, а зараз там набрали молоді, але без досвіду роботи в цій сфері, от і виходят такі передачки)

Підпис 

Системи захисту від сонця “внутрішні та зовнішні”,
• Маркізи. • Перголи. •Літні майданчикі.
• Жалюзі: Горизонтальні, Вертикальні.
• Ролети: Тканинні, бамбукові (8 різних систем)
м.Чернівці, вул. Головна 122а, ОЦ “Квадрат” офіс 209.
тел.роб:(0372)901-548
тел.моб:(050)984-21-74
http://WWW.SKYLINE.CV.UA

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 04:03 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 5 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1314
Зареєстрований  2008-03-10
ussser - 28 Квітень 2011 03:57 P.M.

” Зачем этот канал вообще нужен? ”  *KISSED*

когда идут выборы киевляне особо не вникают какой канал дохлый а какой нет - пачками скупают время эфира у всех каналов.
собственно хозяину он прибыль приносит - что еще нужно?
да еще в небуковинских кругах можно понтануться -”у меня свой телеканал!” 8-)

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 04:05 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 6 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1159
Зареєстрований  2010-09-08
SkyLine.CV - 28 Квітень 2011 03:58 P.M.
ussser - 28 Квітень 2011 03:40 P.M.

вмикайте канал чернівці, там більш адекватні передачі)) буковина був завжди совкового формату, а зараз там набрали молоді, але без досвіду роботи в цій сфері, от і виходят такі передачки)

+1, ТРК Чернівці, а не БУК

Підпис 

информация в подписи суто рекламного характера продукции жалюзи

Нова адреса:проспект Незалежності 50, м.Чернівці, Україна
тел.: (0372)90-60-58, (0372)58-60-90
Сайт: http://vtk-zapad.com - Перший інтернет-магазин ЖАЛЮЗІ в Україні

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 05:02 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 7 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  645
Зареєстрований  2009-09-20

Жахливий канал, ніякого креативу, все в пострадянських тонах. Може ці коменти спонукають хоч до якогось зрушення.

Підпис 

Core2Quad Q8200, 2.33 Ghz/ DDR2 2x2Gb Kingston/ Geforce 8500GT 512Mb/ Seagate 320Gb + Hitachi 1Tb

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 06:50 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 8 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2330
Зареєстрований  2010-08-21

Так там камеры с 80 годов, когда смотришь такое впечатление, что запись годов 80х *KISSED*

Підпис 

Mit Freundlichen Grüßen, Konstantin.

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 07:19 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 9 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  1351
Зареєстрований  2010-09-29
ussser - 28 Квітень 2011 03:57 P.M.

Я не сижу перед телевизором 24/7.Просто этот канал у меня на 3 кнопке пульта. :-D и мимо воли я на него попадаю. И просто меня поражает этот идиотизм.Я сначала не обращала внимания,но потом просто возник вопрос :” Зачем этот канал вообще нужен? ” Наверное для галочки и для того,чтоб люди получали зп.Но я люблю Буковину и обидно,что у нас все ужасно с телевидением.Такое впечатление,что процесс развития остановился в 80х годах. *KISSED*

*KISSED*  *KISSED*  *KISSED*

так выход же очевиден, надо пульт поменять  :-D

P.S. тему в юмор.

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 07:21 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 10 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Дерзкий - 28 Квітень 2011 07:19 P.M.

так выход же очевиден, надо пульт поменять  :-D

P.S. тему в юмор.

Еще вариант, разобрать пульт и под 3 канал подложить бумажку тогда он вообще включатся не будет :-D

Підпис 

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 07:27 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 11 ]
Початківець
RankRank

*KISSED*  спасибо за совет  :-D

Підпис 

Профіль

Відправлено: 28 Квітень 2011 11:05 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 12 ]
Активний користувач
RankRankRankRank
Всього повідомлень:  653
Зареєстрований  2010-03-25

или пульт перенастроить

Підпис 

Никогда не позволяйте морали удерживать вас от правильных поступков.

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 08:13 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 13 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  250
Зареєстрований  2011-04-08
vtk-zapad - 28 Квітень 2011 03:49 P.M.

честно и откровенно говоря думаю вам известно что телевизор это развлечение для бедных
в ином же случае думаю вы можете с легкостью выключить этот канал со списка просматриваемых, в соц. пакете есть много остальных каналов не говоря уже о спутниковой тарелке

*KISSED*

Підпис 

ROCK \m/BLUES METAL
http://vkontakte.ru/they_dont_care_about_us
58NvD.png
ZRvCF.gif
Z5H54.gif
ciEao.png

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 09:19 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 14 ]
Початківець
RankRank
Всього повідомлень:  77
Зареєстрований  2009-07-26

Теж не дивлюся цей канал, але іноді потрапляють на очі, як правильно визначила автор теми: “Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно” і в мене виникає запитання, невже батькам цих “талановитих” дітей не соромно так знущатися над своїми дітьми, ще й гроші за це платити (думаю не малі). І ще, думаю не треба пинати на сам канал - він дуже добре відзеркалює суспільство в якому ми зараз живемо. Ви ж гляньте на вулиці - підлітки і діти, в яких батьки працюють за кордоном і висилають гроші, не маючи належного догляду тринькають ці гроші як раз на всякий ідіотизм, понапялюють на себе все що “модно”, не дивлячись чи це взагалі якось підходить їм, головне, щоб всі бачили, що є мождивість купити. Та й самі батьки розпестили своїх дітей. Всі ці місцеві школи моделей , які зараз у нас поширені, в яких розмальовані 8-12 річні мавпочки дефілюють крутячи на сцені бедрами і т.п. в мене викликають і сміх і роздратування одночасно. Так що канал якби показує правду, але і її треба показати вміючи.

Профіль

Відправлено: 29 Квітень 2011 09:34 A.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 15 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank

Я смотрю за 8 лет на нем ничего не поменялось? Все как люди пишут так и было раньше.

Підпис 

Профіль

1 з 2
1