Накипіло просто! Мене давно турбує питання,працівники цього каналу самі його дивляться? Такого ідіотизму немає ні на одному каналі!!!Єдине,що можна адекватно сприймати,то це тільки новини.Скажіть будь-ласка,Ви думаєте що на Буковині дебіли живуть? Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно.Румунські передачі і то так не дратують.Я в шоці!! Невже немає про що розказати і показати? Змінити інтер”єр студії ранкової програми.Все виглядає убого и “по-бицкі” (пардон за таке висловлювання,інших слів немає)
Вибачте,якщо образила,але Ви ображаєте буковинців такими “передачами” на каналі! Сподіваюсь зміни будуть.
честно и откровенно говоря думаю вам известно что телевизор это развлечение для бедных
в ином же случае думаю вы можете с легкостью выключить этот канал со списка просматриваемых, в соц. пакете есть много остальных каналов не говоря уже о спутниковой тарелке
чтоб раскрутить канал нужно много денег.
начать с зарплат, и работники сами проявят инициативу.
хозяин денег не даст, если подарить - то положит себе в карман.
игнорируйте, не смотрите.
перестанут платить за рекламу - и тогда “бобик сдох”
с другой стороны: пример
фирма продающая на буковине китайские игрушки называется “буковина”, рекламируется на буковине и тд.
- так что теперь заставить ее торговать только высококачественным товаром?
Я не сижу перед телевизором 24/7.Просто этот канал у меня на 3 кнопке пульта. и мимо воли я на него попадаю. И просто меня поражает этот идиотизм.Я сначала не обращала внимания,но потом просто возник вопрос :” Зачем этот канал вообще нужен? ” Наверное для галочки и для того,чтоб люди получали зп.Но я люблю Буковину и обидно,что у нас все ужасно с телевидением.Такое впечатление,что процесс развития остановился в 80х годах.
Накипіло просто! Мене давно турбує питання,працівники цього каналу самі його дивляться? Такого ідіотизму немає ні на одному каналі!!!Єдине,що можна адекватно сприймати,то це тільки новини.Скажіть будь-ласка,Ви думаєте що на Буковині дебіли живуть? Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно.Румунські передачі і то так не дратують.Я в шоці!! Невже немає про що розказати і показати? Змінити інтер”єр студії ранкової програми.Все виглядає убого и “по-бицкі” (пардон за таке висловлювання,інших слів немає)
Вибачте,якщо образила,але Ви ображаєте буковинців такими “передачами” на каналі! Сподіваюсь зміни будуть.
вмикайте канал чернівці, там більш адекватні передачі)) буковина був завжди совкового формату, а зараз там набрали молоді, але без досвіду роботи в цій сфері, от і виходят такі передачки)
когда идут выборы киевляне особо не вникают какой канал дохлый а какой нет - пачками скупают время эфира у всех каналов.
собственно хозяину он прибыль приносит - что еще нужно?
да еще в небуковинских кругах можно понтануться -”у меня свой телеканал!”
вмикайте канал чернівці, там більш адекватні передачі)) буковина був завжди совкового формату, а зараз там набрали молоді, але без досвіду роботи в цій сфері, от і виходят такі передачки)
Я не сижу перед телевизором 24/7.Просто этот канал у меня на 3 кнопке пульта. и мимо воли я на него попадаю. И просто меня поражает этот идиотизм.Я сначала не обращала внимания,но потом просто возник вопрос :” Зачем этот канал вообще нужен? ” Наверное для галочки и для того,чтоб люди получали зп.Но я люблю Буковину и обидно,что у нас все ужасно с телевидением.Такое впечатление,что процесс развития остановился в 80х годах.
честно и откровенно говоря думаю вам известно что телевизор это развлечение для бедных
в ином же случае думаю вы можете с легкостью выключить этот канал со списка просматриваемых, в соц. пакете есть много остальных каналов не говоря уже о спутниковой тарелке
Теж не дивлюся цей канал, але іноді потрапляють на очі, як правильно визначила автор теми: “Якісь жахливі концерти “талановитих” дітей багатих батьків ,плюс розмальовані як на хеллоувін.Якісь дитячі зазубрені інтерв”ю!Все просто жахливо на екрані дивиться!Не натурально,зазубрено і наіграно” і в мене виникає запитання, невже батькам цих “талановитих” дітей не соромно так знущатися над своїми дітьми, ще й гроші за це платити (думаю не малі). І ще, думаю не треба пинати на сам канал - він дуже добре відзеркалює суспільство в якому ми зараз живемо. Ви ж гляньте на вулиці - підлітки і діти, в яких батьки працюють за кордоном і висилають гроші, не маючи належного догляду тринькають ці гроші як раз на всякий ідіотизм, понапялюють на себе все що “модно”, не дивлячись чи це взагалі якось підходить їм, головне, щоб всі бачили, що є мождивість купити. Та й самі батьки розпестили своїх дітей. Всі ці місцеві школи моделей , які зараз у нас поширені, в яких розмальовані 8-12 річні мавпочки дефілюють крутячи на сцені бедрами і т.п. в мене викликають і сміх і роздратування одночасно. Так що канал якби показує правду, але і її треба показати вміючи.