Ви знаходитесь на попередній версії форума VIDIDO.ua
Нова версія знаходиться тут
Увага! На новому форумі - нова реєстрація!

3 з 14
3
Голосування
Чи вважаєте ви історично справедливим факт одночасного підняння державного прапору України та червоного прапору - символу радянської епохи в день 9 тр
Так, це вірно, бо я сумую за СРСР 11
Ні, це наруга над минулим України 25
Треба одночасно вшановувати всіх учасників їхніми прапорами 16
Мені байдуже - хай роблять, що хочуть 8
Я за ідею з підняттям червоного прапора (з інших, неполітичних причин) 14
Всього голосів: 74
Голосувати можуть тільки зареєстровані учасники
Червоний прапор над майданом Незалежності (додано голосування!)
Відправлено: 22 Квітень 2011 02:19 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 31 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  172
Зареєстрований  2008-09-21

добавь голосование,на Девятое мая два флага рядом,за-против-не знаю.типа так,посмотрим...

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 02:26 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 32 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  210
Зареєстрований  2011-03-23

Я нічого не маю проти “Советського прапора”, та мене цікавить одна річ чому прапор підіймають на другий рік правління Янукивочи(проросійського президента). Чи не є це навязуванням укр. народу проросійської думки?

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 02:32 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 33 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2330
Зареєстрований  2010-08-21

Глупость редкая, советского союза нет и не будет, зачем это делать?

Підпис 

Mit Freundlichen Grüßen, Konstantin.

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 02:58 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 34 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  122
Зареєстрований  2010-04-13
Skiv - 22 Квітень 2011 02:26 P.M.

Я нічого не маю проти “Советського прапора”, та мене цікавить одна річ чому прапор підіймають на другий рік правління Янукивочи(проросійського президента). Чи не є це навязуванням укр. народу проросійської думки?

А что общего между Россией и советским флагом?

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 03:13 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 35 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  141
Зареєстрований  2010-01-22

002e94wb_240.jpg

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 03:21 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 36 ]
Користувач
RankRankRank
papakarlo - 22 Квітень 2011 03:13 P.M.

002e94wb_240.jpg

Странно, а где в научной литературе Вы нашли такое уравнение?

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 03:49 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 37 ]
Старожил
RankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  945
Зареєстрований  2010-06-11

Мой дедушка,покойный,участвовал в ВОВ, когда в армию в 17 лет забирали не спрашивали и когда впихнули в десантные войска тоже, имел ранение, прошёл всю войну. Советскую власть никогда не любил(заметьте не Сов. союз а именно советскую власть), а красный флаг это всего лишь символ, но он его уважал, потому что под этим флагом гибли его товарищи. Так что ненадо разводить демагогию, поднятие красного флага это дань павшим, а советская власть тут не при чём.

Підпис 

Первая заповедь дяди Коли: если уж бьешь, то бей так, чтобы оппонент не встал. В противном случае лучше улыбайся.

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 04:10 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 38 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  338
Зареєстрований  2011-01-31

Дуже багато ветеранів залишилося,для яких можуть влаштувати парад і на ньому можна виставити червоні прапори,але на майдані поруч з нашим,це не правильно,цеж получається що потрібно вивішувати прапори і інших країн,вони такж воювали,нехай Росія виставить наш прапор і інших країн прапори які були в складі союзу,на даному етапі ми маєм свій герб,прапор,гімн,тож повинен бути тільки наш прапор і не нижче на сантиметир так як висловлювалися вище....

Підпис 

0955791921

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 04:23 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 39 ]
Користувач
RankRankRank
Всього повідомлень:  210
Зареєстрований  2011-03-23
ForAll - 22 Квітень 2011 02:58 P.M.
Skiv - 22 Квітень 2011 02:26 P.M.

А что общего между Россией и советским флагом?

От і мені цікаво що спільного... якщо прапор дозволив підняти проросійський президент.

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 04:28 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 40 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2104
Зареєстрований  2010-03-21
vailender - 22 Квітень 2011 03:49 P.M.

Мой дедушка,покойный,участвовал в ВОВ, когда в армию в 17 лет забирали не спрашивали и когда впихнули в десантные войска тоже, имел ранение, прошёл всю войну. Советскую власть никогда не любил(заметьте не Сов. союз а именно советскую власть), а красный флаг это всего лишь символ, но он его уважал, потому что под этим флагом гибли его товарищи. Так что ненадо разводить демагогию, поднятие красного флага это дань павшим, а советская власть тут не при чём.

вот именно...

Підпис 

kdeuserbar.gif

050-23-89-568 МТС

Моя машинка *KISSED* :
Asus M2N\Athlon 4000+\2Gb RAM\GeForce 8600GT\2x1Tb HDD\Case Mustiff\Acer G225HQbd\Canon MP210\ВЕГА 10У + Вега АС-109\Linux BlueBird 10.3

214x.jpg

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 04:57 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 41 ]
Новачок
Rank
Всього повідомлень:  30
Зареєстрований  2010-12-06
Nero - 22 Квітень 2011 01:52 P.M.
jakobz - 22 Квітень 2011 01:49 P.M.
Nero - 22 Квітень 2011 01:38 P.M.
bandera77 - 22 Квітень 2011 01:03 P.M.

Народ. та ви що?! Наших дідів і бабів вивозили в Сибір, нищили їх, гвалтували. а ви червоний прапор любите?! Не дивно, що Україна в великій дупі....

ну и что? Сейчас тоже власть делает что хочет с людьми, но тут ты не против Украины... При чём тут любим мы красный флаг или нет? Мы просто отдаём дань тем людям, которые умерли, что бы ты жил! И им насрать было на россию, украину, они боролись за СССР

пан добре вчив історію? знає як савєццких солдат на фронт відправляли?

но тем не менее они сражались за свои семьи... а сколько украинцев продались фашистам и убивали своих? Тут вы их оправдываете... Вы всё видите только так, как хотите, так, как вбили себе в голову... или вас таких где-то зомбируют?

Зомбування - це радянська освіта, яка була заіделогізована, особливо історія.
Я попав в період коли була можливість читати підручники різних істориків (наприклад, в Совдеповському підручнику Мазепу чітко назвали зрадником, в новому описували ситуацію обєктивніше - принаймі розглядали такий термін як українські національні інтереси).
Я так зромів, що у Вас такої можливості не було...
Про темні сторони “совецкої” історії толерантно замовчували, або подавали мінімум, хоча від “совецкой” влади постраждало набагато більше українців, ніж від фашизму.
Втрати у війні в СССР найбільші в світі - 90% це помилки керівництва країни. зокрема, військового, яке людські ресурси цінувало найнижче...
Може це зробили спеціально, для зміцнення влади (очистка рядів іншодумців, організація трагедіії і експлуатація цієї тематики в контексті нової ідеології),
подібно тому як сьогодні в світі екплуатують тематику тероризму для залякування населенні і відволікання уваги від інших проблем.

“а сколько украинцев продались фашистам и убивали своих?” :-) думаю мізерна кількість порівняно з
кількістю теперішніх ветеранів, які служили в війсках НКВС, КДБ і розстрілювали своїх же громадян, або стріляли в спину пушечному мясу - поганоозброєній совецкій армії? Скільки “такі ветерани” розстріляли радянських війсковополонених, які тікали з фашистького полону?

Nero - дивіться на події з різних сторін....

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 05:00 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 42 ]
Гуру форума
RankRankRankRankRankRank
Всього повідомлень:  2104
Зареєстрований  2010-03-21
alex_v - 22 Квітень 2011 04:57 P.M.
Nero - 22 Квітень 2011 01:52 P.M.
jakobz - 22 Квітень 2011 01:49 P.M.
Nero - 22 Квітень 2011 01:38 P.M.
bandera77 - 22 Квітень 2011 01:03 P.M.

Народ. та ви що?! Наших дідів і бабів вивозили в Сибір, нищили їх, гвалтували. а ви червоний прапор любите?! Не дивно, що Україна в великій дупі....

ну и что? Сейчас тоже власть делает что хочет с людьми, но тут ты не против Украины... При чём тут любим мы красный флаг или нет? Мы просто отдаём дань тем людям, которые умерли, что бы ты жил! И им насрать было на россию, украину, они боролись за СССР

пан добре вчив історію? знає як савєццких солдат на фронт відправляли?

но тем не менее они сражались за свои семьи... а сколько украинцев продались фашистам и убивали своих? Тут вы их оправдываете... Вы всё видите только так, как хотите, так, как вбили себе в голову... или вас таких где-то зомбируют?

Я попав в період коли була можливість читати підручники різних істориків (наприклад, в Совдеповському підручнику Мазепу чітко назвали зрадником, в новому описували ситуацію обєктивніше - принаймі розглядали такий термін як українські національні інтереси).
Про темні сторони “совецкої” історії толерантно замовчували, або подавали мінімум, хоча від “совецкой” влади постраждало набагато більше українців, ніж від фашизму.
Втрати у війні в СССР найбільші в світі - 90% це помилки керівництва країни. зокрема, військового, яке людські ресурси цінувало найнижче...
Може це зробили спеціально, для зміцнення влади (очистка рядів іншодумців, організація трагедіії і експлуатація цієї тематики в контексті нової ідеології),
подібно тому як сьогодні в світі екплуатують тематику тероризму для залякування населенні і відволікання уваги від інших проблем.

“а сколько украинцев продались фашистам и убивали своих?” :-) думаю мізерна кількість порівняно з
кількістю теперішніх ветеранів, які служили в війсках НКВС, КДБ і розстрілювали своїх же громадян, або стріляли в спину пушечному мясу - поганоозброєній совецкій армії? Скільки “такі ветерани” розстріляли радянських війсковополонених, які тікали з фашистького полону?

я вижу это с разных сторон, но товарищи выше видят только негатив совка и всячески обгаживают его, вот мне и приходиться поддерживать...

Підпис 

kdeuserbar.gif

050-23-89-568 МТС

Моя машинка *KISSED* :
Asus M2N\Athlon 4000+\2Gb RAM\GeForce 8600GT\2x1Tb HDD\Case Mustiff\Acer G225HQbd\Canon MP210\ВЕГА 10У + Вега АС-109\Linux BlueBird 10.3

214x.jpg

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 05:15 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 43 ]
Новачок
Rank
Nero - 22 Квітень 2011 05:00 P.M.

я вижу это с разных сторон, но товарищи выше видят только негатив совка и всячески обгаживают его, вот мне и приходиться поддерживать...

В такому випадку чи не логічно було вивішувати також поряд прапори під якими воювали воїни ОУН-УПА?
- я думаю, що Ви погодитесь з тим, що вони також воювали за ідею в яку вірили та за майбутнє своїх дітей?

Рішення щодо вивішування совецкого прапора - це суто політичний процес виплати т.зв. “дивідентів” комуністичному електорату, на який ще розраховує і КПУ і ПР на наступних виборах.

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 05:18 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 44 ]
Користувач
RankRankRank

Вы так уверенно используете непроверенную информацию, как-будто сами принимали активное участие во всех вышеуказанных событиях.

Профіль

Відправлено: 22 Квітень 2011 05:29 P.M.   [ Ігнорувати ]   [ # 45 ]
Новачок
Rank
ForAll - 22 Квітень 2011 05:18 P.M.

Вы так уверенно используете непроверенную информацию, как-будто сами принимали активное участие во всех вышеуказанных событиях.

Є достатньо ПЕРЕВІРЕНОЇ інформації (ФАКТІВ), яка підтверджена документально, фото, свідченнями, що наводять багато істориків.
Тим паче, що ще не всі документи розсекречені...

Профіль

3 з 14
3