Интересует такой вопрос, могут ли пользователи лангейта юзать инет на двух компах по одной подписке одновременно,
притом находится на большом расстоянии друг от друга.???
на компе то можно, но их DHCP ты как изменишь? наверняка он сконфигурирован так, что если такой мак появится на другом свиче, то его не пустит. да и просекут это дело.
А как ты по роутеру раздаш? у них же на подключение всегда человек приходит и проверяет мак адрес сетевухи к которой привязывается твой аккаунт, разве что его уговоришь прописать мак роутера. У них вроде была услуга чтоб раздача шла через роутер только это дополнительные 30 грн в месяц.
Есть способ через 2 сетевухи, одна у них прописана, а вторая раздаёт всем остальным при условии что подключение общедоступно всем пользователям
А как ты по роутеру раздаш? у них же на подключение всегда человек приходит и проверяет мак адрес сетевухи к которой привязывается твой аккаунт, разве что его уговоришь прописать мак роутера. У них вроде была услуга чтоб раздача шла через роутер только это дополнительные 30 грн в месяц.
Есть способ через 2 сетевухи, одна у них прописана, а вторая раздаёт всем остальным при условии что подключение общедоступно всем пользователям
10 грн в месяц, я пользуюсь, т.к. у меня раздача на 3 компа - в 1 доме стационар и ноутбук по вайфаю, а метров через 200 ещё 1 стационар...
На роутері є так званий MAC Clone, от туди вбивається мак адреса яку прописали при першому підключенні і все працює, тобто в майбутньому ти можеш змінювати роутери, чи замість звичайного ставити вай-фай роутер просто головне знати якій мак адрес тобі працівники призначили. А подивитись також можна зайшовши на “свойства” твоєї сітьової карти, там є мак-адреса, коли працівники перший раз підключали вони би мали призначити цей МАК щоб мережа булаю
мой комп они не трогали...
во-первых я запретил, а во-вторых у меня авторизированый доступ))) пасс надо знать(что на винде, что на линуксе), а на винде против начинающих хакеров... на админе тоже пароль))) пущай обломаються)))
Так что есть мнение, что они не привязывали меня по маку...
Не думаю щоб вони могли не привязати по МАКу, безпека підключення якраз полягає в тому щоб каристувач міг заходити саме з цієї машини саме з цим логіном паролем. У них є можливість прописувати 2-ва мак адреси компа і роутера тому система буде пускати саме цей роутер або цю сітьову карту компа. У мене для прикладу раніше був ноутбук до якого лангейт і підключили, потім я купив роутер і мені підключили його, тобто я міг використовувати роутер або підключати напряму ноутбук. Чуть пізніше ноут я продав і поставив стаціонарний комп відповідно підключався тільки через роутер. Потім до мене прийшов спеціаліст (були несправності з витою парою) заліз на свій сервер і сказав що у мене прописано МАК роутера і мак якогось компа але не цього (того ноутбука що я продав) і сказав що я можу підійти в офіс і вони мені змінять що буде підключатись роутер і саме цей комп. Я звичайно нікуди не ходив бо маючти роутер небачу змісту вбивати ще 1 адресу. Тепер у мене в домі стаціонарний комп, нетбук і планшет - все підключено до вай-фай роутера. Доречі коли підключають роутер його не обовязково витякувати з коробки на деяких роутерах мак вказаний може бути на коробці, а також у всіх роутерах їхній МАК вказаной на нижній частині, тому може бути що він з свого нетбука зайшов на свій сервак (чи ще там кудись) і просто вбив цей мак.
Странно, они точно привязывают по маку я эксперементировал, на другой сетевухе\роутере не работает, правда если ты им доплачиваешь за расшаривание нэта может они сделали привязку только по логину и паролю