Продається 2-поверховий будинок в с.Мамаївці Кіцманського р-ну: центр, зручності, телефон, камін, гараж, господарська добудова (також 2-поверхова, цегляна, із зручностями та жилими кімнатами). Земля приватизована, 0,12 га. 160 000 у.о.
тел.0509785078
У будинку: 1 пов. - 3 кімнати, кухня, ванна, кладовка, коридор; 2 пов. - 3 кімнати, кладовка, коридор, балкон; є горище і підвал. В кімнатах та коридорах дубовий паркет.
У господарській добудові (другий будинок): 1 пов. - кімната, ванна, 2 господарські приміщення, гараж з оглядовою ямою; 2 пов. - 2 кімнати, коридор, великий балкон; є підвал і 2 окремих горища.
А туалет де,на вулиці?Бачив я якось віллу в Мамаєвцях,побільше вашої,а туалет був на вулиці:)))ви в своєму переліку не вказуєте туалет,от і виникло таке запитання!!!
При чому тут традиції Мамаївців? Ви давно в цьому селі були? І хоч десь відчувається, що “бздит во дворе”??
І хто Вас просить використовувати той туалет, якиий стоїть на вулиці? Є ж два в будинках.
Він взагалі з дерева, переносний, був встановлений ще під час будівництва. Стоїть позаду, на городі. Хочете - спаліть його, буде Вам велике вогнище ;)
При чому тут традиції Мамаївців? Ви давно в цьому селі були? І хоч десь відчувається, що “бздит во дворе”??
І хто Вас просить використовувати той туалет, якиий стоїть на вулиці? Є ж два в будинках.
Він взагалі з дерева, переносний, був встановлений ще під час будівництва. Стоїть позаду, на городі. Хочете - спаліть його, буде Вам велике вогнище ;)
ну то про такий туалет навіть згадувати не треба було,але ж традиції:)
а в мамаївцях я буваю,село селом,але з Київськими цінами!!!
Я про нього і не згадувала в оголошенні. Ви поцікавились чи є - я і відповіла.
Не дивлячись на Ваші критичні зауваження, будинок вартий навіть більших грошей. І повірте, додатковий туалет на вулиці аж ніяк її не знижує ;)
П.С. Дякую за підняття теми ;)
Згоден,будиночок цікавий,але ціна актуальна тільки для самих мамаївчан,а як для чернівчан то це дуууже дорого!!!
за підняття теми можете не дякувати-будласка:)
Згоден,будиночок цікавий,але ціна актуальна тільки для самих мамаївчан,а як для чернівчан то це дуууже дорого!!!
за підняття теми можете не дякувати-будласка:)
Ціна не маленька, та будинок вартий більших грошей. Він не тільки мамаївчанам підходить, а тим, хто хоче мати якісне, затишне житло і не заморочуватися перебудовами і ремонтами, адже будинок будувався для себе: подвійні стіни (термос), завдяки чому взимку в будинку тримається тепло, влітку прохолода; дах із бляхи-нержавійки, велике горище і підвал; дубовий паркет, дубові перила на 2 пов. і паркан на вулиці; молодий сад, зелена травичка; шикарне місцерозташування (недалеко від траси і в той же час немає шуму і пилюки; центр села; до Чернівців 7 км)... Та що розповідати, якщо це треба приїхати і побачити ;)