Вже тридцять років його видно тільки на відео та теле екранах, його чути лише на дисках та касетах....
Вже тридцять років ми тільки згадуємо його...
Але ніколи не забудемо...
Тому що він - поза законами фізики, часу та простору ...
Він це довів своїм життям...
ДЯкую вам за все, Володимире Семеновичу....
Володимир Семенович Висоцький...
Він пішов 25 липня 1980 року
Не ну я просто набил в гугл Володимир Семенович и там их море но не одного Высоцкого. Както не привычно на Украинском языке, даже для гугла
А так да, он талантливый музыкант и актёр. Жалко что алкоголь и наркотики его погубили. Возможно он бы до сих пор был бы жив.
Ну от бачиш - “нагнули” ми гугль :)
Ні, не впевнений - його задача була в іншому...
“Кто кончил жизнь трагически - тот истинный поэт
А если точно в срок да в полной мере...”
А у меня сегодня днюха,родился 25 07 1980… в 4 часа ночи))
Вітаю, звичайно, від душі...
Бачив яка діалектика життя - одні приходять - інші йдуть... Так має бути...
Саме цікаве, що ви в один день... Навіть час приблизно той самий...
Цікаво....
Вітаю ще раз
Успіхів і процвітання у всьому!
Володимир Семенович Висоцький...
Він пішов 25 липня 1980 року
Не ну я просто набил в гугл Володимир Семенович и там их море но не одного Высоцкого. Както не привычно на Украинском языке, даже для гугла
А так да, он талантливый музыкант и актёр. Жалко что алкоголь и наркотики его погубили. Возможно он бы до сих пор был бы жив.
Ну от бачиш - “нагнули” ми гугль :)
Ні, не впевнений - його задача була в іншому...
“Кто кончил жизнь трагически - тот истинный поэт
А если точно в срок да в полной мере...”
А у меня сегодня днюха,родился 25 07 1980… в 4 часа ночи))
Вітаю, звичайно, від душі...Спасибо...))
Бачив яка діалектика життя - одні приходять - інші йдуть... Так має бути...
Саме цікаве, що ви в один день... Навіть час приблизно той самий...
Цікаво....
Вітаю ще раз
Успіхів і процвітання у всьому!
так ты 80-го года, а я думал ты младше меня
тебе сегодня 30-лет а я этой даты боюсь как смерти чегото
То всі так :)) Коли мені стукнуло 30 - трухнув трохи :))
Але життя продовжується - і в 60 ти будеш з радістю і теплим сумом згадувати ті роки, коли тобі було лише 30…
Радій життю !
Позор тебе Андрей, не знать такого великого человека, он сам писал стихи и музыку, сам их исполнял, на его концерты собиралось в двое больше людей чем могли вмещать залы и стадионы, хотя он был под запретом в СССР, но каждый уважающий себя чиновник из верхушки КПСС имел в машине и слушал его песни . . . Обидно что современная молодеж не знает таких людей . . .
Позор тебе Андрей, не знать такого великого человека, он сам писал стихи и музыку, сам их исполнял, на его концерты собиралось в двое больше людей чем могли вмещать залы и стадионы, хотя он был под запретом в СССР, но каждый уважающий себя чиновник из верхушки КПСС имел в машине и слушал его песни . . . Обидно что современная молодеж не знает таких людей . . .
Давай Левша, уже второй подвох, читай внимательней все посты, и я не знал как на Украинском Имя отчество Высоцкого.